Vinaora Nivo Slider
Akoestiek
meting
aanvragen

Interieuroplossingen

Naast akoestische plafond- en wandoplossingen bestaan er talloze akoestische interieuroplossingen. Behalve het verbeteren van de akoestiek kunnen interieuroplossingen zorgen voor een nieuwe uitstraling van de ruimte. Akoestische interieuroplossingen zijn er in verschillende vormen, kleuren en prints. 

Akoestische Roomdividers 

Flexibele tussenwanden, ook wel roomdividers genoemd, zijn geluidsabsorberend en zorgen ervoor dat u uw ruimte eenvoudig kunt (her)inrichten. Roomdividers worden vaak gebruikt in open kantoortuinen. Door de uitstekende absorberende waardes wordt geluidsoverlast van collega's tot een minimum beperkt, waardoor gebruikers van de ruimte zich beter kunnen concentreren. Daarnaast zorgen deze wanden ervoor dat u eenvoudig meer privacy kunt creëren, zonder ingrijpende verbouwing. Roomdivers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen daarnaast ook door middel van een afbeelding worden afgewerkt.
Bekijk hieronder afbeeldingen van omgevingen waar roomdividers voor een beter werkbare omgeving hebben gezorgd:


Akoestische Bureaupanelen

Bureaupanelen zijn een uitstekende oplossing wanneer werknemers veelvuldig aan het telefoneren zijn. Zij moeten zich goed kunnen concentreren tijdens hun werkzaamheden en moeten niet afgeleid worden door collega's. Bureaupanelen zorgen ervoor dat het geluid van de bron, zoals diegene die aan het telefoneren is, zich nauwelijks in de ruimte verspreidt. De bureaupanelen zijn opgebouwd uit 40 mm minerale wol en vallen in de hoogste absorptieklasse.  
Bekijk hieronder enkele projecten waar bureaupanelen zijn gemonteerd: 

 

Akoestische Fotopanelen

Uw favoriete foto´s aan de wand en daarnaast een verbetering van de akoestiek: speciale akoestische wandpanelen met bedrukking zijn de uitkomst! Deze panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen worden voorzien van uw foto, logo of tekening. 
Bekijk hieronder enkele projecten waarbij fotopanelen hebben bijgedragen aan de akoestiek én de uitstraling van de ruimte: 

 Meer weten over bovengenoemde oplossingen? Neem contact op met onze akoestische adviseurs of vraag een akoestische meting aan

 

Butto akoestiek meting aanvraag.png       Butto akoestiek contact.png