Vinaora Nivo Slider
Akoestiek
meting
aanvragen
Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Dolfinarium Harderwijk

Tussen oktober 2012 en april 2013 wordt het Dolfinarium verbouwd. De entree van het Dolfinarium in Harderwijk krijgt een frisse, nieuwe uitstraling. Ook het grote DolfijndoMijn, de zaal waar dolfijnenshows worden gehouden, wordt in oude staat teruggebracht. Fleurbaaij is bij deze verbouwingen betrokken.

Lees meer: Dolfinarium Harderwijk

Reeshof College Tilburg 

In 2012 heeft Fleurbaaij het Reeshof College in Tilburg mogen afbouwen. De middelbare school wenste een industriƫle look. Er is dan ook veel gebruik gemaakt van harde materialen en de technische aspecten van het gebouw komen goed naar voren. Een goede akoestiek was een belangrijke eis tijdens de bouw van het college. De nagalmtijd werd voor de leslokalen vastgesteld op 0,8 seconde.

Lees meer: Reeshof College Tilburg

Van Merksteijn Almelo

Fleurbaaij heeft voor Van Merksteijn International, een internationaal opererend bedrijf in de staalbusiness, de totaalafbouw verzorgd tijdens de nieuwbouw van het kantoorpand in Almelo. Tijdens dit afbouwtraject was akoestiek een belangrijk thema.

Lees meer: Van Merksteijn Almelo

Restaurant De Meesterproef Nijmegen 

Eind juli 2014 hebben wij Restaurant De Meesterproef in Nijmegen een stukje stiller gemaakt. De Meesterproef is gevestigd in de voormalige Honig fabriek, gelegen aan de Waal. Het restaurant heeft veel elementen van de Honig fabriek behouden. Zo beschikt het restaurant over een betonnen vloer en plafond. De wanden bestaan uit grote raampartijen, tegels en beton. In combinatie met de plafondhoogte zorgde dit voor een flinke galming en een slechte spraakverstaanbaarheid.

Fleurbaaij werd ingeschakeld om ervoor te zorgen dat gasten weer op een prettige manier met elkaar kunnen communiceren. De oplossing mocht geen afbreuk doen aan de huidige, industriƫle uitstraling. Om dit te realiseren is er gekozen om witte akoestische plafondpanelen direct te verlijmen tegen het bouwkundige plafond. De gasten van De Meesterproef kunnen nu onder het genot van ambachtelijk en lokaal eten een goed gesprek voeren.
TweetDeMeesterproef

Referentiewerken

Fleurbaaij Akoestiek heeft voor diverse opdrachtgevers akoestische problemen opgelost. Bekijk hier enkele referentiewerken: 

         rabobank-logo                       EditCompany logo            Van Merksteijn logo


UniversiteitTwente logo                reeshof college logo                     BiebvoordeZaanstreek logo


De Hoenderloo Groep logo                        FMO Doetinchem logo                           Woning Hall Zutphen


De Lichtenvoorde Groenlo                       KDV Coccinelle Nijmegen logo               De Meesterproef Nijmegen logo


Dolfinarium Harderwijk logo              Radboud-University-Nijmegen-logo                LogotSfeerhuys